altijd goed zichtbaar.
 

 

Badges

Badges worden ook wel emblemen, patches of insignes genoemd. Verkrijgbaar in allerlei soorten, kleuren, afmetingen, materialen en designs. Al onze producten worden volledig naar wens van de klant vervaardigd in onze fabrieken in het Verre Oosten. Hier wordt gebruik gemaakt van de modernste computergestuurde borduur- en weefmachines en ook wordt hier door eigen lokale mensen een extra kwaliteitscontrole uitgevoerd voordat de producten verzonden worden.

Bent u op zoek naar een logo voor uw clubtenue? Zoekt u een mooie manier om uw bedrijfskleding te personaliseren? Badges zijn hiervoor een ideale oplossing en ook nog eens zeer kosteneffectief. Badges kunnen op diverse manieren aangebracht worden. De traditionele manier is stikken, maar u kunt ook kiezen uit een lijmlaag, klitteband of een magnetische achterkant.

Custom made badges zijn bij ons al verkrijgbaar vanaf 50 stuks, met of zonder lijmlaag. Van elke bestelling wordt altijd eerst een sample gemaakt, welke wordt ingescanned en naar de klant verstuurd ter goedkeuring.

Geweven


Geweven badges zijn ideaal voor logo's met veel details. Net als geborduurde badges kunnen deze in elke vorm gesneden worden. Door het gebruik van zeer dun garen komen zelfs de kleinste accenten van uw logo goed tot hun recht. Omdat dit type badge uitermate soepel is wordt het veel gebruikt als clublogo voor sportverenigingen. 

3D Flock


Dit is de meest exclusieve soort badge binnen onze range en heeft een 3D effect. Als basis wordt “step” gebruikt, dit heeft een wat glanzend satijnachtige en zeer luxueuze uitstraling. Bovenop deze step worden bepaalde gedeeltes van het logo in flock aangebracht waardoor het 3D effect ontstaat.

Geborduurd


De basis van de geborduurde badge bestaat uit “twill”. Qua borduren heeft u de keuze uit diverse percentages volborduren. Omdat het prijsverschil miniem is adviseren wij meestal om voor 100% volborduren te gaan, dit geeft meestal het mooiste resultaat. Het voordeel van een geborduurd embleem is dat het een volle en luxe uitstraling heeft.

Vilt + borduur

Dit type badge wordt vaak gebruikt door grote modemerken. Door de combinatie van felt & embroidery krijgt uw badge een fashionachtige uitstraling.

 

 

  

 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info